VRAGEN? BEL 06 13 22 74 51

VRAGEN? BEL 06 13 22 74 51

een greep uit de projecten

09

KDV DE HOEPEL

Voor de twee karakteristieke locaties van Kinderdagverblijf de Hoepel in Apeldoorn is een moderne WordPress website gerealiseerd waar hun missie en visie duidelijk wordt weergegeven.

webdesign Kinderdagverblijf de Hoepel

08

Stichting PS

Eén van de wensen van Stichting PS was om drie verschillende afdelingen via één website aan te bieden en daarbij de eigen identiteit van de verschillende afdelingen te behouden.

07

Autobedrijf van Tilborg

Na een uitgebreide webscan is een nieuwe website gerealiseerd met als doel meer leads. Op basis van de wensen van Van Tilborg is er gestart met een interactieontwerp, zeg maar de bouwtekening. Dat was de basis voor een website waar zowel het bedrijf met al zijn diensten getoond kan worden als het aanbod van auto’s vanuit de database van Van Tilborg.

06

Truckparts1919

Truckparts 1919 wilde een redesign van hun Magenta webshop. In eerste instantie startten zij met het verbeteren van de website op basis van een uitgebreide webscan.

05

Care Culinair

Care Culinair wilde een nieuwe website. Na inventarisering bleek dat er te weinig informatie was over de doelgroepen. Als eerste is daarom gestart met een doelgroep-analyse onder facilitair managers, bestuursleden en locatiemanagers van zorginstellingen.

04

Zien & Zijn

WordPress website voor Zien & Zijn: een brillenzaak met klanten door heel Nederland. Door middel van een maatwerk module wordt wekelijks een andere themafoto getoond

05

Huisman & van Muijen

Een minimalistische website voor Huisman & van Muijen waar o.a. te zien is welke projecten zij hebben gerealiseerd. 

02

BHV Oké

Op de website van BHV OKE kunnen bezoekers een BHV cursus boeken door heel Nederland.
Het aanbod van de leden kan zowel worden ingevoerd via de bhvoke.nl website, als via een xml bestand waardoor bestaande cursussen uit de eigen database worden weergegeven.

01

Netwerk A2

De website voor Netwerk A2 geeft kort weer wat het netwerk doet, waar het voor staat en wie de leden zijn. Zo kunnen bezoekers zich, onder andere, informeren en aanmelden voor bijeenkomsten. 

#Beginietsnieuws
kom langs

Heb je een nieuwe website nodig? Of is het wellicht tijd om je huidige website te verbeteren? Of wil je eerst alleen sparren en advies krijgen?

 

Wat je wensen ook zijn: ik ben er in ieder geval benieuwd naar; tijdens een kop koffie of thee leg ik je graag uit wat ik doe en hoe ik de dingen aanpak.

 

Je kunt me bellen (06 13227451) of mailen of onderstaand formulier invullen.