VRAGEN? BEL 06 13 22 74 51

VRAGEN? BEL 06 13 22 74 51

Project

STICHTING PS

PUUR STRUCTUUR – PUUR SENSITIEF- PUUR SUPPORT

Werkzaamheden
l

Interactieonwerp

Visueel ontwerp

g

Realisatie

Hosting & Onderhoud

Omschrijving

Voor Stichting PS is een WordPress website gerealiseerd waarbij Claudy Voskens zelf haar producten upload, blogs post.
Eén van de wensen van Stichting PS is dat er drie verschillende afdelingen via één website aangeboden worden. En dan zodanig dat de bezoeker in één opslag ziet wat Stichting PS biedt, waarbij de identiteit van de verschillende afdelingen behouden blijft. Daarnaast dient de beschikbare informatie over de afdelingen makkelijk te vinden zijn.
Het resultaat is een eenvoudige en overzichtelijke website waarbij de bezoeker direct kan zien en lezen wat Stichting PS doet maar waar ook duidelijk is waar hij zich bevindt. Daarnaast voldoet de website aan de wens om zelf eenvoudig de website te kunnen beheren.

Bijzonderheden

Divi WordPress website met Woo Commerce module.

“Afgelopen zomer heb ik Dianne Vos in de arm genomen om een nieuwe website te bouwen die voldoet aan de huidige tijd. Waarom? Omdat zij alles benadert vanuit gebruiksvriendelijkheid, zowel voor de beheerder als voor de bezoeker.

Naast gebruiksvriendelijkheid is ook de creatieve input een aanbeveling waard. Er wordt echt geluisterd en meegedacht met wat de klant voor ogen heeft.

Geen gedoe, wel directe vragen en concrete oplossingen! Het resultaat mag er zijn: www.puurstructuur.nl. Meer dan een aanbeveling waard.”

Claudy Voskens – www.puurstructuur.nl06-41 20 77 31

#Beginietsnieuws
kom langs

Heb je een nieuwe website nodig? Of is het wellicht tijd om je huidige website te verbeteren? Of wil je eerst alleen sparren en advies krijgen?

 

Wat je wensen ook zijn: ik ben er in ieder geval benieuwd naar; tijdens een kop koffie of thee leg ik je graag uit wat ik doe en hoe ik de dingen aanpak.

 

Je kunt me bellen (06 13227451) of mailen of onderstaand formulier invullen.