VRAGEN? BEL 06 13 22 74 51

VRAGEN? BEL 06 13 22 74 51

Project

KDV-BSO De Hoepel

Kinderdagopvang – Buitenschoolse opvang 

Werkzaamheden
l

Interactieonwerp

Visueel ontwerp

g

Realisatie

Hosting & Onderhoud

Omschrijving

Voor Kinderdagverblijf de Hoepel in Apeldoorn is een WordPress website gerealiseerd waarvoor eerst een indeling is gemaakt (het zogenoemde interactieontwerp). Vervolgens is gestart met het ontwerp en de implementatie van de website. Kinderdagverblijf de Hoepel post veel video’s, berichten en foto’s op Youtube en Facebook. Deze content wordt op de website getoond via een social media plugin. 

Bijzonderheden

Divi WordPress website inclusief Social Media Wall

“Een gevoel of sfeer tot uiting laten komen in een website is niet makkelijk, vooral wanneer een opdrachtgever in slechts enkele kernbegrippen aangeeft wat hij wil.
Dianne is in staat geweest onze abstracte ideeën vorm te geven en heeft een prachtige website ontworpen. Haar pro-actieve en ontzorgende manier van optreden hebben we als heel prettig ervaren.

We zijn ervan overtuigd dat onze site voor een groot deel heeft bijgedragen aan het succes van ons bedrijf!”

Angelique van den Anker, directeur Kinderdagverblijf de Hoepel – 055 36 01 004 www.dehoepel.nl

#Beginietsnieuws
kom langs

Heb je een nieuwe website nodig? Of is het wellicht tijd om je huidige website te verbeteren? Of wil je eerst alleen sparren en advies krijgen?

 

Wat je wensen ook zijn: ik ben er in ieder geval benieuwd naar; tijdens een kop koffie of thee leg ik je graag uit wat ik doe en hoe ik de dingen aanpak.

 

Je kunt me bellen (06 13227451) of mailen of onderstaand formulier invullen.