VRAGEN? BEL 06 13 22 74 51

VRAGEN? BEL 06 13 22 74 51

Project

Autobedrijf Van Tilborg 

Zaltbommel

Werkzaamheden
b

Webscan

l

Interactieonwerp

Visueel ontwerp

g

Realisatie

Hosting & Onderhoud

Omschrijving

Na een uitgebreide webscan is een nieuwe website gerealiseerd met als doel meer leads. De uitgangspunten hiervoor waren:

  • Bestaande database met auto´s gebruiken
  • Makkelijk kunnen zoeken in auto aanbod
  • Eenvoudig offerte en proefrit kunnen aanvragen
  • Website eenvoudig en snel kunnen aanpassen

Op basis van het interactieontwerp, zeg maar de bouwtekening van de nieuwe website is op basis van de wensen van Van Tilborg een nieuwe look & feel gemaakt. Na aanpassing en overeenstemming is de website in WordPress geïnstalleerd.

Bijzonderheden
  • Maatwerk design template zoeken en aanbod auto’s
  • Koppeling met bestaande database met voertuigen
  • Realtime update auto-aanbod
  • De inhoud van elke auto wordt meegenomen in SEO

Een aantal jaren geleden heb ik Dianne van WebdesignProPlus leren kennen bij Netwerk A2. Dianne maakt en verbetert websites. Dianne bood destijds aan een webscan te doen zodat er een rapport komt over je eigen bestaande website. Hoe goed is je site. Hoe makkelijk vinden je klanten de weg. Hoe is de conversie. Dat rapport was het begin van onze samenwerking. Een aantal zaken zijn destijds direct opgepakt en door Dianne voor de toenmalige website aangepast.

 

Advies was echter… een geheel nieuwe website voor Autobedrijf Van Tilborg. Maar een nieuwe website? Hoe begin je aan dat traject? Waar moet je aan denken? Hoe moet je dat regelen? Hoe in te plannen? Welke criteria? Allemaal vragen waar wij als Autobedrijf Van Tilborg geen verstand van hebben en geen antwoord op weten. Wie dat wel heeft? Dianne Vos van WebdesignPro Plus. Dianne heeft al onze wensen vertaald in een nieuwe fantastische website. Positieve klanten reacties. Meer kliks. Meer traffic. Meer leads en contact momenten aan de voor (lees klanten) kant en dát in combinatie met een grote tevredenheid onder onze medewerkers. Eindelijk kunnen we snel en effectief met onze website omgaan en communiceren. Precies wat we wilden. Dianne bedankt voor de prettige samenwerking en al het moois dat je voor ons hebt gemaakt.   

 

Martin Groeneveld – Van Tilborg Autobedrijf Zaltbommel  – www.van-tilborg.nl – 0418-512218

#Beginietsnieuws
kom langs

Heb je een nieuwe website nodig? Of is het wellicht tijd om je huidige website te verbeteren? Of wil je eerst alleen sparren en advies krijgen?

 

Wat je wensen ook zijn: ik ben er in ieder geval benieuwd naar; tijdens een kop koffie of thee leg ik je graag uit wat ik doe en hoe ik de dingen aanpak.

 

Je kunt me bellen (06 13227451) of mailen of onderstaand formulier invullen.