VRAGEN? BEL 06 13 22 74 51

VRAGEN? BEL 06 13 22 74 51

Over

  WEBDESIGN PRO PLUS

Dianne Vos

Mijn passie

Mijn ervaring deed ik op bij diverse reclamebureaus en een uitgever. Daarna ben ik mijn eigen pad gaan volgen en ben ik zelfstandig ondernemer geworden. Het eerste wat ik deed was me inschrijven voor de opleiding Usability Design in Leuven.
Hier kwam precies aan bod wat ik zocht; hoe zorg je ervoor dat bezoekers zich aangesproken en begrepen voelen op een website? Hoe zet je een gebruiksvriendelijke website neer?
Het antwoord was heel simpel: zet de bezoeker centraal. Dat klinkt waarschijnlijk heel logisch maar de praktijk blijkt dat toch vaak anders te gaan! Vaak blijkt dat we vanuit ‘de eigen ik’ of vanuit de organisatie denken waardoor we veel kansen laten liggen als het gaat om het aanspreken en binden van bezoekers op de website.

Hoe dan?

Wie is jouw klant, wat of welk probleem kun je voor hem oplossen en waar wordt hij blij van? Allemaal vragen waarop je antwoord wilt kunnen geven om een website te maken die aansluit bij de behoeftes en verwachtingen van je bezoeker.

Je zult je afvragen: hoe kom ik daar achter en hoe baseer ik mijn website daar dan op?
Nou, laat dat nou precies mijn passie zijn!
Aan de hand van een helder stappenplan breng ik in kaart hoe we samen een nieuwe website neerzetten die aansluit bij jouw doelgroep.

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over mij of over het maken of verbeteren van websites? 

 Bel (06 13227451) of mail me dan!

Een greep uit de projecten

#Beginietsnieuws
kom langs

Heb je een nieuwe website nodig? Of is het wellicht tijd om je huidige website te verbeteren? Of wil je eerst alleen sparren en advies krijgen?

 

Wat je wensen ook zijn: ik ben er in ieder geval benieuwd naar; tijdens een kop koffie of thee leg ik je graag uit wat ik doe en hoe ik de dingen aanpak.

 

Je kunt me bellen (06 13227451) of mailen of onderstaand formulier invullen.