VRAGEN? BEL 06 13 22 74 51

VRAGEN? BEL 06 13 22 74 51

Project

Netwerk a2

Inspirerende ontbijtsessies met een informeel, zakelijk netwerk

Werkzaamheden
l

Interactieonwerp

Visueel ontwerp

g

Realisatie

Onderhoud

Omschrijving

De website voor Netwerk A2 geeft kort weer wat het netwerk doet, waar het voor staat en wie de leden zijn. Zo kunnen bezoekers zich informeren en aanmelden voor bijeenkomsten en zien welk lid aan de beurt is voor de twee-wekelijkse presentatie. Daarnaast kunnen leden zelf berichten posten.

Bijzonderheden

NetwerkA2.nl is met Joomla gerealiseerd.

“De oude website van Netwerk-A2 was verouderd een voldeed niet meer aan onze eisen. Daarnaast wilde we dat de website een centralere rol ging spelen in de communicatie naar buiten als naar de leden. Ook was er de wens om een besloten gedeelte voor leden aan te bieden.

Nadat alle wensen zijn geïnventariseerd is er een concept voorstel gemaakt, eerst inhoudelijk en daarna grafisch. Deze voorstellen zijn besproken met het bestuur en voorgelegd aan de leden. Uiteindelijk is hier een definitief ontwerp uit gekomen.

Het resultaat is een website met een modern design en een duidelijk doel: het aantrekken van gasten om een ontbijtbijeenkomst bij te wonen.”

Ernst van der Vlist – Bestuurslid Netwerk-A2  – www.netwerk-a2.nl – 0418-764008

#Beginietsnieuws
kom langs

Heb je een nieuwe website nodig? Of is het wellicht tijd om je huidige website te verbeteren? Of wil je eerst alleen sparren en advies krijgen?

 

Wat je wensen ook zijn: ik ben er in ieder geval benieuwd naar; tijdens een kop koffie of thee leg ik je graag uit wat ik doe en hoe ik de dingen aanpak.

 

Je kunt me bellen (06 13227451) of mailen of onderstaand formulier invullen.