VRAGEN? BEL 06 13 22 74 51

VRAGEN? BEL 06 13 22 74 51

Project

Huisman & van Muijen

Installatie adviseurs

Werkzaamheden
l

Interactieonwerp

Visueel ontwerp

g

Realisatie

Hosting & Onderhoud

WordPress training

Omschrijving

De website voor Huisman & van Muijen laat o.a. zien welke projecten zij gerealiseerd hebben. Door middel van een minimalistisch ontwerp, gebaseerd op hun huisstijl is een website met Divi themebuilder gemaakt. Door een WordPress training op locatie is Huisman & van Muijen in staat om zelf, op een makkelijke manier, de pagina’s, projecten en nieuws op hun site te beheren.

Bijzonderheden

De complete inhoud van de website is door Huisman & van Muijen gevuld.

De website van Huisman & Van Muijen was dringend aan een update toe wegens een aantal redenen, waarvan de belangrijkste te veel tekst en te weinig referentieprojecten waren. Het gebrek aan referentieprojecten op de website was het gevolg van het niet of zeer moeilijk zelf kunnen aanpassen van de site.

Na een offertetraject hebben we gekozen voorWebdesignProPlus voor het volledige traject van ontwerp tot implementatie.
WebdesignProPlus heeft via een aantal gesprekken de wensen van Huisman & Van Muijen geïnventariseerd en op basis van de gesprekken een voorstel voor de layout van de nieuwe website gepresenteerd.

Via een aantal sessies metWebdesignProPlus en Huisman & Van Muijen is er een definitieve layout bepaald, die al snel daarna kon worden geïmplementeerd. Door de websitebeheerster van Huisman & Van Muijen is de website vervolgens gevuld met referentieprojecten en nieuwsitems.

Door de gebruiksvriendelijkheid van het beheersysteem was dit in korte tijd mogelijk en wordt de website nu periodiek aangepast en aangevuld. De samenwerking metWebdesignProPlus hebben wij als zeer prettig ervaren, waarbij ons doel om tot een nieuwe website te komen zonder grote inspanningen van eigen medewerkers, volledig is geslaagd. Hierbij is de deskundigheid en werkwijze van WebdesignProPlus bepalend geweest.

Arne Bruijgom, directeur Huisman & van Mijen – www.hvm.nl –  06 53 70 75 51

#Beginietsnieuws
kom langs

Heb je een nieuwe website nodig? Of is het wellicht tijd om je huidige website te verbeteren? Of wil je eerst alleen sparren en advies krijgen?

Wat je wensen ook zijn: we zijn er in ieder geval benieuwd naar; tijdens een kop koffie of thee leggen we je graag uit wat we doen en hoe we de dingen aanpakken.

Je kunt ons bellen (06 13227451) of mailen of onderstaand formulier invullen.