VRAGEN? BEL 06 13 22 74 51

VRAGEN? BEL 06 13 22 74 51

Project

Huisman & van Muijen

Installatie adviseurs

Werkzaamheden
l

Interactieonwerp

Visueel ontwerp

g

Realisatie

Hosting & Onderhoud

WordPress training

Omschrijving

De website voor Huisman & van Muijen laat o.a. zien welke projecten zij gerealiseerd hebben. Door middel van een minimalistisch ontwerp, gebaseerd op hun huisstijl is een website met Divi themebuilder gemaakt. Door een WordPress training op locatie is Huisman & van Muijen in staat om zelf, op een makkelijke manier, de pagina’s, projecten en nieuws op hun site te beheren.

Bijzonderheden

De complete inhoud van de website is door Huisman & van Muijen gevuld.

Het contentmanagementsysteem van onze site was verouderd en updates konden niet meer gedraaid worden. Een mooi moment om over te gaan op WordPress en meteen een nieuwe look aan de website te geven. Samen met WebdesignProPlus, die de oude site ook heeft ontworpen en de hosting en onderhoud verzorgt, zijn we rond de tafel gaan zitten om wensen te inventariseren. Op basis hiervan is een visueel ontwerp gepresenteerd en uiteindelijk gerealiseerd. Door een inhouse WordPress training zijn we zelf in staat om de pagina’s, projecten en nieuws te beheren. Op de achtergrond is WebdesignProPlus aanwezig voor de hosting, het onderhoud en eventueel troubleshooting.

Het proces naar de nieuwe website met WebdesignProPlus hebben we als zeer prettig ervaren. Met de kennis van de vorige (eigenlijk doorlopende) samenwerking wisten we wat we aan elkaar hadden en konden we direct sparren.”

 

Femke Pels, management assistente en websitebeheerster Huisman & van Muijen –www.hvm.nl– 06 10 04 40 37″

#Beginietsnieuws
kom langs

Heb je een nieuwe website nodig? Of is het wellicht tijd om je huidige website te verbeteren? Of wil je eerst alleen sparren en advies krijgen?

 

Wat je wensen ook zijn: ik ben er in ieder geval benieuwd naar; tijdens een kop koffie of thee leg ik je graag uit wat ik doe en hoe ik de dingen aanpak.

 

Je kunt me bellen (06 13227451) of mailen of onderstaand formulier invullen.