VRAGEN? BEL 06 13 22 74 51

VRAGEN? BEL 06 13 22 74 51

Hoe dan?

Gewoon een helder stappenplan

IN 9 STAPPEN EEN PROFESSIONELE WEBSITE

01

INVENTARISATIE

Als eerste inventariseer ik je wensen. Wat is je doel met de site, welke content en functionaliteiten zijn er nodig, wanneer is je website succesvol, is het duidelijk waar de doelgroep behoefte aan heeft.?
Op basis van deze informatie maak ik een samenvatting, het zogenoemde InternetProject plan.

02

Bouwtekening

Om zicht te krijgen op hoe de website eruit komt te zien, wordt er een bouwtekening gemaakt. Die bestaat uit wireframes.

Wireframes zijn schematische weergaves van de verschillende pagina’s van de website waardoor duidelijk wordt wat de navigatie wordt en waar welke onderdelen staan. Je kunt dit zien als de blauwdruk van de website.

03

Design website

Tijdens het designen van de website wordt de ‘look & feel’ van de website bepaald. Dit kan een ‘op maat’ ontwerp zijn, zodat je een unieke website krijgt. Daarnaast is het ook mogelijk om een ontwerp te maken op basis van bestaande templates.; bij een kleiner budget is dit een prima uitgangspunt. 

04

Realisatie

Zodra het design goed is bevonden wordt de website geïnstalleerd en alle benodigde functionaliteiten geïmplementeerd in WordPress.
Door de website in WordPress te maken kunnen aanpassingen en nieuwe onderdelen relatief snel geïmplementeerd worden.

05

Controle

Zodra de website staat wordt de implementatie gecontroleerd. Dat houdt in dat de pagina’s met de meest voorkomende type functionaliteiten zijn aangemaakt en dat jij als opdrachtgever deze kunt bekijken alsof hij live staat en feedback kunt geven.

06

VULLEN

Na akkoord worden de resterende pagina’s van de website aangemaakt. Meestal gebeurt dit door WebdesignProPlus.
Wanneer je zelf de site vult, ontvang je tips die je bij het vullen kunt gebruiken. Overigens kun je ook het maken van de teksten, foto’s en video’s ook door WebdesignProPlus laten verzorgen.

07

LIvegang

Na het vullen van de website wordt deze nogmaals gecontroleerd en worden de laatste correcties en/of aanpassingen doorgevoerd.

Wanneer we samen akkoord zijn gaat de website live. De website is beveiligd met SSL. SSL is wettelijk verplicht volgens de AVG en wordt gebruikt om websites te beveiligen en het verkeer tussen jouw browser en de server te beveiligen. Daarnaast is SSL belangrijk voor SEO.

08

Onderhoud

Zeker… je website wordt opgeleverd in de laatste versie van WordPress en bijbehorende plug-ins.
Op elk moment kun je je website uitbreiden met nieuwe onderdelen, zoals een blog, vacatures, inschrijfmodules, aanmelden nieuwsbrief of ebooks, Google Adwords, e-learningmodule, etc.

09

Advies

Zodra de website ‘in de lucht’ is begint het avontuur pas echt. Hoe indexeert Google je website? Wat kun je doen om nog beter gevonden te worden?
Ik adviseer je graag over wat de mogelijkheden zijn hoe je je website kunt beheren en uitbreiden. Zo blijf je up to date over alle ontwikkelingen die het internet biedt.

Bel (06 13227451) of mail me gerust!

“Je hoeft niet te wachten. De tijd zal nooit precies goed zijn.”

Bewezen aanpak

Wanneer je een huis wilt bouwen inventariseer je als eerste je wensen. Vervolgens wordt er een bouwtekening gemaakt, maak je een ontwerp voor de inrichting … en pas daarna ga je bouwen.
Bij een nieuwe website is dat net zo. Ook wij werken stapsgewijs. We spreken samen af wanneer een stap is afgerond en wanneer we de volgende stap maken.
Door deze stappen te volgen, zorgen we er niet alleen voor dat we minimale correctierondes hebben, de website voldoet dan ook binnen de gewenste tijdsplanning aan de gemaakte afspraken en verwachtingen.

Een greep uit de projecten

#Beginietsnieuws
kom langs

Heb je een nieuwe website nodig? Of is het wellicht tijd om je huidige website te verbeteren? Of wil je eerst alleen sparren en advies krijgen?

 

Wat je wensen ook zijn: ik ben er in ieder geval benieuwd naar; tijdens een kop koffie of thee leg ik je graag uit wat ik doe en hoe ik de dingen aanpak.

 

Je kunt me bellen (06 13227451) of mailen of onderstaand formulier invullen.