Dit zeggen mijn klanten

 

Bas Wilborts - Bedrijfsleider milieu"Enige tijd geleden is voor de gehele FL-Groep een compleet nieuwe huisstijl geïntroduceerd. Aanleiding om ook onze websites eens kritisch onder de loep te nemen. Binnen de FL-Groep zijn een drietal werkmaatschappijen actief, die alle drie een andere doelgroep, andere activiteiten en dus ook een eigen website hebben.
 
Een van de struikelblokken was het feit dat we de vorige websites niet zelf konden beheren. Met als bijna logisch gevolg dat deze te weinig actueel waren. Voorts waren alle drie de websites totaal verschillend. We wilden derhalve graag nieuwe professionele (responsive) websites, waarin ook de onderlinge samenhang en synergie van de drie zusterbedrijven tot uiting zou komen.
 
Aangezien onze huisstijl reeds door derden was ontworpen hebben we er voor gekozen om deze grafische vormgever ook het basisontwerp van de nieuwe websites te laten uitwerken. Via een aantal gesprekken zijn vervolgens onze wensen geïnventariseerd, op basis waarvan een eerste voorstel voor de websites is uitgewerkt. In samenspraak met WebdesignProPlus is dit conceptontwerp uiteindelijk geoptimaliseerd en definitief uitgewerkt.
 
Op initiatief van Dianne van WebdesignProPlus zijn diverse verbeterpunten aangemerkt. Dianne is pro-actief, erg doortastend, kritisch en oplossingsgericht. Ze heeft zelf een duidelijke visie en denkt in mogelijkheden en niet in vaste patronen, wat uiteindelijk heeft geleid tot een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid voor zowel onze doelgroep(en), als onszelf. Door deze zogenaamde usability zijn wij in staat om onze content relatief eenvoudig up-to-date te houden.
 
Zoals een andere opdrachtgever eerder al zei: “Geen gedoe, wel directe vragen en concrete oplossingen!”
 
De samenwerking hebben wij als kundig en erg prettig ervaren. Wij zijn erg tevreden met het bereikte resultaat en kunnen dan ook iedereen die professionele begeleiding zoekt bij het bouwen van een website, aanbevelen om met Dianne en WebdesignProPlus in zee te gaan."

 

Bas Wilborts - FL-Groep - 013-514 14 23
www.fl-groep.nl
www.fl-liebregts.nl
www.bodexmilieu.nl
www.shipcon.nl

 

 

ruben ogink"Ik heb in de afgelopen jaren meerdere malen met Dianne samen mogen werken, onder andere rondom de opzet van de website van mijn bedrijf. Wat opvalt, is dat Dianne denkt in mogelijkheden. Ze was hierdoor elke keer heel goed in staat om de wensen van mijn kant te vertalen in concrete beelden en toepassingen.

 

Ik ben erg tevreden met het bereikte resultaat en kan iedereen, die zich online wil profileren, dan ook aanbevelen om met Dianne en Webdesignproplus in zee te gaan."

 

Ruben Ogink - www.bepure.nu - 073-851 70 00

 

 

 

 

Arne Bruijgom - Directeur at Huisman & van Muijen"De website van Huisman & Van Muijen was dringend aan een update toe wegens een aantal redenen, waarvan de belangrijkste te veel tekst en te weinig referentieprojecten waren. Het gebrek aan referentieprojecten op de website was het gevolg van het niet of zeer moeilijk zelf kunnen aanpassen van de site.

 

Na een offertetraject hebben we gekozen voor Webdesignproplus voor het volledige traject van ontwerp tot implementatie.

Webdesignproplus heeft via een aantal gesprekken de wensen van Huisman & Van Muijen geïnventariseerd en op basis van de gesprekken een voorstel voor de layout van de nieuwe website gepresenteerd.

 

Via een aantal sessies met Webdesignproplus en Huisman & Van Muijen is er een definitieve layout bepaald, die al snel daarna kon worden geïmplementeerd. Door de websitebeheerster van Huisman & Van Muijen is de website vervolgens gevuld met referentieprojecten en nieuwsitems.

 

Door de gebruiksvriendelijkheid van het beheersysteem was dit in korte tijd mogelijk en wordt de website nu periodiek aangepast en aangevuld. De samenwerking met Webdesignproplus hebben wij als zeer prettig ervaren, waarbij ons doel om tot een nieuwe website te komen zonder grote inspanningen van eigen medewerkers, volledig is geslaagd. Hierbij is de deskundigheid en werkwijze van Webdesignproplus bepalend geweest."

 

Arne Bruijgom, directeur Huisman & van Mijen - www.hvm.nl -  06 53 70 75 51

 

 

Bas van Heugten"Een gevoel of sfeer tot uiting laten komen in een website is niet makkelijk, vooral wanneer een opdrachtgever in slechts enkele kernbegrippen aangeeft wat hij wil.
Dianne is in staat geweest onze abstracte ideeën vorm te geven en heeft een prachtige website ontworpen. Haar pro-actieve en ontzorgende manier van optreden hebben we als heel prettig ervaren.


We zijn ervan overtuigd dat onze site voor een groot deel heeft bijgedragen aan het succes van ons bedrijf!"


Angelique van den Anker, directeur Kinderdagverblijf de Hoepel - 055 36 01 004 www.dehoepel.nl

 

 

 

Tine Daamen"Het is erg belangrijk dat er een klik is tussen een opdrachtgever en een webdesigner. Als wij een opdracht hebben, moet de webdesigner bijna aan een half woord genoeg hebben om te weten wat wij voor ogen hebben. En dat heeft Dianne.

 

De designs die ze voor ons gemaakt heeft zijn een schot in de roos. Vooral ook omdat Dianne zelf een duidelijke visie heeft over usability en onze doelgroep (kinderen). Of het nu een website voor kinderen is of een speelgoed-webshop, het eindresultaat is meestel boven verwachting."


Tine Daamen, manager digital Blink Uitgevers - 06 22 42 38 94

www.slimmerspelen.nl

www.ngjunior.nl

www.binnenstebuiten.nl

www.grenzeloos.nl

www.eigentijds.nl

www.groove.me

shop.blinkuitgevers.nl

 


Hans Lips - Hans Lips Coaching"Zo’n drie jaar geleden heeft Dianne mijn website gebouwd en vorm gegeven. Daar is het niet bij gebleven. Een website is een dynamisch middel om je steeds aan verandering onderhevige boodschap de wereld in te sturen. Dat vraagt regelmatig om support. Of het nu gaat om techniek, vorm of usability, Dianne is een vakvrouw en kent het klappen van de zweep. Ze is betrokken, flexibel, doortastend en oplossingsgericht.

 

Bovendien is het CMS (het systeem om mijn website te beheren) zeer gebruiksvriendelijk. Handig om zelf ‘achter de schermen’ vooral je content te regelen. Dus zoek je een vakkundig, toegankelijk en goedhartig webdesigner? Bel of mail Dianne!"

 

Hans Lips - www.hanslipscoaching.nl - 06 53 54 93 49


 

Mitzy Kieffer"Dianne heeft voor de website van Fonds Psychische Gezondheid naar alle tevredenheid een nieuw ontwerp ontwikkeld.

Het is een fris, eigentijds en functioneel ontwerp geworden en wij kunnen er prima mee uit de voeten.

Dianne is zeer toegewijd en prettig in de omgang."


Mitzy Kieffer - www.fondspsychischegezondheid.nl - 033 421 8410

 

 

 

 

 

 

Claudy Voskens"Opruim-motivator! Auteur Ruimte geeft rust, werkplekorganizer en producent PSvergeetmeniet.


Afgelopen zomer heb ik Dianne Vos in de arm genomen om een nieuwe website te bouwen die voldoet aan de huidige tijd. Waarom? Omdat zij alles benadert vanuit gebruiksvriendelijkheid, zowel voor de beheerder als voor de bezoeker.

 

Geen gedoe, wel directe vragen en concrete oplossingen! Het resultaat mag er zijn: www.puurstructuur.nl Meer dan een aanbeveling waard.

 

Claudy Voskens - www.puurstructuur.nl - 06-41 20 77 31

 

 

 

Mieke Baumann"Toen ik nog lid was van netwerk A2 heb ik Dianne de opdracht gegeven mijn website te optimaliseren. Inmiddels een aantal maanden later is de website opgeleverd en ik ben vol trots.

De site is origineel en op maat gemaakt, passend bij mij. Dianne heeft hierin een grote rol gehad, ze denkt mee, leeft zich in in de klant en ze neemt initiatief op het gebied van planning en oplevering. 

Ik heb erg fijn met haar samengewerkt en zodra ik ook maar iemand om mij heen hoor zeggen dat hij/zij zijn website wil optimaliseren, dan zal ik Dianne ten harte aanbevelen.

Dianne, enorm bedankt!  Voor wie nieuwsgierig is geworden: www.baumann-interim.nl voor het resultaat!"


Mieke Baumann - www.baumann-interim.nl - 06 39 69 71 74

fotoreferentie

 

 

Bas van Heugten"Wij werken vaak samen met Dianne in verschillende soorten projecten. Haar oog voor detail en kritische blik houden je niet alleen scherp als webbouwer, maar zorgen ook voor een hogere kwaliteit van oplevering.

Wij schakelen Dianne graag in bij trajecten waar een usability expert nodig is en zijn altijd blij als zij haar opdrachten bij ons neerlegt. Deze vorm van een wederzijds partnership maakt het tot een prettige, langdurige samenwerking die we graag nog jarenlang hopen te behouden!"

 

Bas van Heugten - www.webbouwers.com

 

 

 

 

 


... laten we een afspraak maken ...