Dit zeggen mijn klanten

Martin Groeneveld - Eigenaar Autobedrijf van Tilborg Zaltbommel

Een aantal jaren geleden heb ik Dianne van Webdesign Pro Plus leren kennen bij Netwerk A2. Dianne maakt en verbetert websites. Dianne bood destijds aan een webscan te doen zodat er een rapport komt over je eigen bestaande website. Hoe goed is je site. Hoe makkelijk vinden je klanten de weg. Hoe is de conversie. Dat rapport was het begin van onze samenwerking. Een aantal zaken zijn destijds direct opgepakt en door Dianne voor de toenmalige website aangepast.

 

Advies was echter… een geheel nieuwe website voor Autobedrijf Van Tilborg. Maar een nieuwe website? Hoe begin je aan dat traject? Waar moet je aan denken? Hoe moet je dat regelen? Hoe in te plannen? Welke citreria? Allemaal vragen waar wij als Autobedrijf Van Tilborg geen verstand van hebben en geen antworod op weten. Wie dat wel heeft? Dianne Vos van Webdesign Pro Plus. Dianne heeft al onze wensen vertaald in een nieuwe fantastische website. Positieve klanten reacties. Meer kliks. Meer traffic. Meer leads en contact momenten aan de voor (lees klanten) kant en dát in combinatie met een grote tevredenheid onder onze medewerkers. Eindelijk kunnen we snel en effectief met onze website omgaan en communiceren. Precies wat we wilden. Dianne bedankt voor de prettige samenwerking en al het moois dat je voor ons hebt gemaakt.   

 

Martin Groeneveld - Van Tilborg Autobedrijf Zaltbommel  - www.van-tilborg.nl - 0418-512218

Marc Duijzer"Dianne van Webdesign Pro Plus heeft ons geholpen met het maken van een doelgroep-analyse waardoor we een beter inzicht kregen in het zoekgedrag van onze doelgroep op internet. Door het voeren van een adequate intake bleek Dianne in staat te zijn een goede vragenlijst te maken waarbij ze de drie stakeholders binnen onze doelgroep kon bevragen. Dit heeft geleid tot een goede analyse waarbij het voor ons helder werd dat het van groot belang is om de drie verschillende stakeholders elk op een verschillende wijze te benaderen. Dit heeft uiteindelijk geleid tot een versterking van het netwerk, het continueren van onze dienstverlening en het vergroten van onze omzet."

 

Marc Duijzer - Care Culinair -  073 - 303 2743

 


 

Ernst van der Vlist - Eigenaar BoVli Solutions BV"De website van ons kantoor was enigszins verouderd en niet voldoende onderscheidend. We hebben Dianne gevraagd een nieuwe website te maken, die professioneel, betrouwbaar, gebruiksvriendelijk maar zeker ook voldoende onderscheidend is. Een andere eis was dat bezoekers van de site direct een offerte via een handig offerteformulier kunnen aanvragen.
 
Dianne heeft de website naar onze wensen aangepast, rekening houdend met de gebruiksvriendelijkheid van het beheer van de website en het budget.
De website is nu duidelijk en overzichtelijk en ziet er professioneel uit. Ook wordt de website zowel op mobiele telefoon, tablet en computer leesbaar en overzichtelijk getoond. Dit zal zeker bijdragen aan een groei van het aantal offerteaanvragen en het aantal bezoekers!


De samenwerking met Dianne verliep zeer goed en was prettig, omdat Dianne vakkundig is, helder advies geeft en bij vragen of opmerkingen snel reageert."

 

Thijs Kampschöer - Notariskantoor Kampschöer  - www.notariskampschoer.nl - 073 5991281

carien van dongen"Een tijd geleden waren wij toe aan een nieuwe website en kwamen we via via terecht bij WebdesignProPlus. We hadden bij onze bestaande site niet te klagen over het aantal bezoekers maar de conversies vielen tegen. Ik had constant het gevoel dat ik in een winkel stond waar iedereen zonder te kopen weer de deur uit liep. Dianne is bij ons langs geweest en na een uitvoerig gesprek is ze met het ontwerp aan de slag gegaan. Ik vond het best wel spannend want we gaven het echt uit handen. Eerlijk gezegd moest ik heel erg wennen aan het nieuwe ontwerp maar Dianne zei “vertrouw mij nou maar” en dat hebben dan ook maar gedaan. Dianne was heel duidelijk in de onderbouwing van haar keuzes. Het resultaat is een frisse site met duidelijke info die bezoekers aanzet tot reserveren van een Steengoedweekend! En daar ging het allemaal om!"

 

Carien van Dongen  - www.steengoedweekend.nl - 0416 311 528

 


 

Ernst van der Vlist - Eigenaar BoVli Solutions BV"De oude website van Netwerk-A2 was verouderd een voldeed niet meer aan onze eisen. Daarnaast wilde we dat de website een centralere rol ging spelen in de communicatie naar buiten als naar de leden. Ook was er de wens om een besloten gedeelte voor leden aan te bieden.
Nadat alle wensen zijn geïnventariseerd is er een concept voorstel gemaakt, eerst inhoudelijk en daarna grafisch. Deze voorstellen zijn besproken met het bestuur en voorgelegd aan de leden. Uiteindelijk is hier een definitief ontwerp uit gekomen.
Het resultaat is een website met een modern design en een duidelijk doel: het aantrekken van gasten om een ontbijtbijeenkomst bij te wonen."

 

Ernst van der Vlist - Bestuurslid Netwerk-A2  - www.netwerk-a2.nl - 0418-764008

 


 

jella en jurgen"Dianne heeft de website gemaakt voor Woninginrichting Totaal en Projectinrichting Totaal. Erg belangrijk voor ons was dat deze beide websites dezelfde uitstraling zouden hebben maar wel elk met hun specifieke kanten juist belicht. In 1 oogopslag moet voor de bezoeker duidelijk zijn waar je naartoe wilt en kunt gaan zonder lange navigatietocht.
Dianne Vos van Webdesign Pro+ heeft dit zeer goed vormgegeven. We krijgen steeds meer klanten die ons 1. via google hebben gevonden en 2 door de website zijn overtuigd en contact met ons opnemen.
Wij kunnen haar dan ook van harte aanbevelen."

 

Jella Ekelmans

 


 

Bas Wilborts - Bedrijfsleider milieu"Enige tijd geleden is voor de gehele FL-Groep een compleet nieuwe huisstijl geïntroduceerd. Aanleiding om ook onze websites eens kritisch onder de loep te nemen. Binnen de FL-Groep zijn een drietal werkmaatschappijen actief, die alle drie een andere doelgroep, andere activiteiten en dus ook een eigen website hebben.
 
Een van de struikelblokken was het feit dat we de vorige websites niet zelf konden beheren. Met als bijna logisch gevolg dat deze te weinig actueel waren. Voorts waren alle drie de websites totaal verschillend. We wilden derhalve graag nieuwe professionele (responsive) websites, waarin ook de onderlinge samenhang en synergie van de drie zusterbedrijven tot uiting zou komen.
 
Aangezien onze huisstijl reeds door derden was ontworpen hebben we er voor gekozen om deze grafische vormgever ook het basisontwerp van de nieuwe websites te laten uitwerken. Via een aantal gesprekken zijn vervolgens onze wensen geïnventariseerd, op basis waarvan een eerste voorstel voor de websites is uitgewerkt. In samenspraak met WebdesignProPlus is dit conceptontwerp uiteindelijk geoptimaliseerd en definitief uitgewerkt.
 
Op initiatief van Dianne van WebdesignProPlus zijn diverse verbeterpunten aangemerkt. Dianne is pro-actief, erg doortastend, kritisch en oplossingsgericht. Ze heeft zelf een duidelijke visie en denkt in mogelijkheden en niet in vaste patronen, wat uiteindelijk heeft geleid tot een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid voor zowel onze doelgroep(en), als onszelf. Door deze zogenaamde usability zijn wij in staat om onze content relatief eenvoudig up-to-date te houden.
 
Zoals een andere opdrachtgever eerder al zei: “Geen gedoe, wel directe vragen en concrete oplossingen!”
 
De samenwerking hebben wij als kundig en erg prettig ervaren. Wij zijn erg tevreden met het bereikte resultaat en kunnen dan ook iedereen die professionele begeleiding zoekt bij het bouwen van een website, aanbevelen om met Dianne en WebdesignProPlus in zee te gaan."

 

Bas Wilborts - FL-Groep - 013-514 14 23
www.fl-groep.nl
www.fl-liebregts.nl
www.bodexmilieu.nl
 

ruben ogink"Ik heb in de afgelopen jaren meerdere malen met Dianne samen mogen werken, onder andere rondom de opzet van de website van mijn bedrijf. Wat opvalt, is dat Dianne denkt in mogelijkheden. Ze was hierdoor elke keer heel goed in staat om de wensen van mijn kant te vertalen in concrete beelden en toepassingen.

 

Ik ben erg tevreden met het bereikte resultaat en kan iedereen, die zich online wil profileren, dan ook aanbevelen om met Dianne en Webdesignproplus in zee te gaan."

 

Ruben Ogink - HelloNewDay

 

Arne Bruijgom - Directeur at Huisman & van Muijen"De website van Huisman & Van Muijen was dringend aan een update toe wegens een aantal redenen, waarvan de belangrijkste te veel tekst en te weinig referentieprojecten waren. Het gebrek aan referentieprojecten op de website was het gevolg van het niet of zeer moeilijk zelf kunnen aanpassen van de site.

 

Na een offertetraject hebben we gekozen voor Webdesignproplus voor het volledige traject van ontwerp tot implementatie.

Webdesignproplus heeft via een aantal gesprekken de wensen van Huisman & Van Muijen geïnventariseerd en op basis van de gesprekken een voorstel voor de layout van de nieuwe website gepresenteerd.

 

Via een aantal sessies met Webdesignproplus en Huisman & Van Muijen is er een definitieve layout bepaald, die al snel daarna kon worden geïmplementeerd. Door de websitebeheerster van Huisman & Van Muijen is de website vervolgens gevuld met referentieprojecten en nieuwsitems.

 

Door de gebruiksvriendelijkheid van het beheersysteem was dit in korte tijd mogelijk en wordt de website nu periodiek aangepast en aangevuld. De samenwerking met Webdesignproplus hebben wij als zeer prettig ervaren, waarbij ons doel om tot een nieuwe website te komen zonder grote inspanningen van eigen medewerkers, volledig is geslaagd. Hierbij is de deskundigheid en werkwijze van Webdesignproplus bepalend geweest."

 

Arne Bruijgom, directeur Huisman & van Mijen - www.hvm.nl -  06 53 70 75 51

Bas van Heugten"Een gevoel of sfeer tot uiting laten komen in een website is niet makkelijk, vooral wanneer een opdrachtgever in slechts enkele kernbegrippen aangeeft wat hij wil.
Dianne is in staat geweest onze abstracte ideeën vorm te geven en heeft een prachtige website ontworpen. Haar pro-actieve en ontzorgende manier van optreden hebben we als heel prettig ervaren.


We zijn ervan overtuigd dat onze site voor een groot deel heeft bijgedragen aan het succes van ons bedrijf!"


Angelique van den Anker, directeur Kinderdagverblijf de Hoepel - 055 36 01 004 www.dehoepel.nl

 

Tine Daamen"Het is erg belangrijk dat er een klik is tussen een opdrachtgever en een webdesigner. Als wij een opdracht hebben, moet de webdesigner bijna aan een half woord genoeg hebben om te weten wat wij voor ogen hebben. En dat heeft Dianne.

 

De designs die ze voor ons gemaakt heeft zijn een schot in de roos. Vooral ook omdat Dianne zelf een duidelijke visie heeft over usability en onze doelgroep (kinderen). Of het nu een website voor kinderen is of een speelgoed-webshop, het eindresultaat is meestel boven verwachting."


Tine Daamen, manager digital Blink Uitgevers - 06 22 42 38 94

www.slimmerspelen.nl

www.ngjunior.nl

www.binnenstebuiten.nl

www.grenzeloos.nl

www.eigentijds.nl

www.groove.me

shop.blinkuitgevers.nl

Claudy Voskens"Opruim-motivator! Auteur Ruimte geeft rust, werkplekorganizer en producent PSvergeetmeniet.


Afgelopen zomer heb ik Dianne Vos in de arm genomen om een nieuwe website te bouwen die voldoet aan de huidige tijd. Waarom? Omdat zij alles benadert vanuit gebruiksvriendelijkheid, zowel voor de beheerder als voor de bezoeker.

 

Geen gedoe, wel directe vragen en concrete oplossingen! Het resultaat mag er zijn: www.puurstructuur.nl Meer dan een aanbeveling waard.

 

Claudy Voskens - www.puurstructuur.nl - 06-41 20 77 31

 

Mieke Baumann"Toen ik nog lid was van netwerk A2 heb ik Dianne de opdracht gegeven mijn website te optimaliseren. Inmiddels een aantal maanden later is de website opgeleverd en ik ben vol trots.

De site is origineel en op maat gemaakt, passend bij mij. Dianne heeft hierin een grote rol gehad, ze denkt mee, leeft zich in in de klant en ze neemt initiatief op het gebied van planning en oplevering. 

Ik heb erg fijn met haar samengewerkt en zodra ik ook maar iemand om mij heen hoor zeggen dat hij/zij zijn website wil optimaliseren, dan zal ik Dianne ten harte aanbevelen.

Dianne, enorm bedankt!  


Mieke Baumann - 06 39 69 71 74

Bas van Heugten"Wij werken vaak samen met Dianne in verschillende soorten projecten. Haar oog voor detail en kritische blik houden je niet alleen scherp als webbouwer, maar zorgen ook voor een hogere kwaliteit van oplevering.

Wij schakelen Dianne graag in bij trajecten waar een usability expert nodig is en zijn altijd blij als zij haar opdrachten bij ons neerlegt. Deze vorm van een wederzijds partnership maakt het tot een prettige, langdurige samenwerking die we graag nog jarenlang hopen te behouden!"

 

Bas van Heugten - www.webbouwers.com